Geleceğe Açılan Kapı
Dijital Dönüşüm Ofisi

Kurumsal Eğitici Eğitimi Etkinliği: Çevrimiçi Etkileşimli İçerik Ve Eğitsel Dijital Oyun Geliştirme Eğitimi Başlıyor !!!

15/01/2024 17:13:55 - 19/04/2024 17:13:55 - 575 Okunma

Çevrimiçi Etkileşimli Ders İçerikleri ve Eğitsel Dijital Oyun Geliştirme Eğitimi Başvuruları Başladı !!!

Sayın Öğretim Elemanlarımız,

Kurumsal Eğitici Eğitimi Etkinlikleri kapsamında üniversitemizde düzenlenecek olan Çevrimiçi Etkileşimli İçerik ve Eğitsel Dijital Oyun Geliştirme eğitimine katılım için başvurular başlamıştır. Bu eğitim, interaktif ders içerikleri ve eğitsel dijital oyun üretmek ve sunmak isteyen öğretim elemanları için tasarlanmıştır.

Eğitim çevrimiçi ve ücretsiz sunulacaktır.

25 Katılımcı ile sınırlıdır.

Kayıt zorunludur.

Eğitim Bilgileri:

• Eğitim Adı: Articulate Storyline 360 Kullanımı ve Proje Üretimi
  • Eğitmen: Rıdvan SAĞLAM
  • Tarih ve Saat: 6 Şubat - 11 Mart 2024 19:00-22:00
  • Eğitim Ortamı: Microsoft Teams platformu
  • Eğitim İçeriği: Articulate Storyline 360 yazılımı kullanımı ve oyunlaştırma dinamikleri ile proje üretimi

Eğitim 6 Şubat 2024 Salı günü 19:00 itibari ile başlayacak olup her hafta Salı ve Perşembe günleri 3 saat şeklinde yapılacaktır. Toplamda 5 hafta sürecektir. Eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifika verilecektir.

Canlı dersler başlamadan önce seçilen tüm katılımcıların hazırbulunuşluk düzeyini dengelemek için ön bilgi eğitimi (asenkron olarak) paylaşılacaktır.

Eğitim sonunda katılımcılar kendi eğitsel oyunlarını veya interaktif ders içeriğini geliştirmiş olacaktır. Eğitimi proje tabanlı gerçekleştireceğimiz için katılımcılardan dersleri düzenli takip etmeleri ve eğitim süresince kendi projeleri üzerinde çalışmaları hassasiyeti beklenmektedir. Üretilen projeler isteğe bağlı olarak 16 Nisan Salı günü üniversitemiz Youtube kanalında canlı yayında sergilenecektir.

Başvurular 21 Ocak 2024 Pazar günü 23:45'e kadar kabul edilecektir.

EĞİTİME KATILMAK İÇİN LÜTFEN KAYIT YAPTIRINIZ.
Başvuru formuna erişmek için tıklayınız...

Ayrıntılı bilgi için digm@klu.edu.tr adresi veya Dahili: 1055 üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla.

*Bu eğitim Trakya Kalkınma Ajansı tarafından "Çevrimiçi Eğitimde İnteraktif İçerik Geliştirmeye Yönelik Articulate Storyline 360 Kullanımı" başlıklı, TR21/23/TD-01/0059 nolu proje kapsamında desteklenmektedir.
*Kırklareli Üniversitesi Dijital İçerik Geliştirme Birimi ve Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü işbirliği ile organize edilmektedir.

eğitsel dijital oyun etkileşimli içerik geliştirme digm

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.