Geleceğe Açılan Kapı

Misyon, Vizyon ve Değerlerimiz

Dijital Dönüşüm Ofisi Misyon, Vizyon ve Değerleri

Misyonumuz

Kırklareli Üniversitesi'nin tüm birimlerine ve paydaşlarına dijital dönüşüm yolculuğunda rehberlik ve destek sağlayarak, bilgi ve iletişim teknolojilerinin etkin, güvenli, erişilebilir ve sürdürülebilir kullanımı ile üniversitenin eğitim, araştırma ve idari faaliyetlerinin daha verimli, şeffaf, katılımcı ve yenilikçi bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunmak.

Vizyonumuz

Kırklareli Üniversitesi'ni, dijital dönüşümü başarıyla tamamlamış, bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanan, ulusal ve uluslararası alanda rekabet gücü yüksek, sürdürülebilir bir üniversite haline getirmek.

Değerlerimiz

• Sürdürülebilirlik: Dijital dönüşüm faaliyetlerini, 12. Kalkınma Planı'nın sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda ve çevreye duyarlı bir şekilde yürütmek.
  • Verimlilik: Bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanarak üniversitenin kaynaklarını daha verimli bir şekilde kullanmak.
  • Şeffaflık: Üniversitenin tüm faaliyetlerini şeffaf bir şekilde yürütmek ve paydaşlarla açık iletişim kurmak.
  • Katılımcılık: Dijital dönüşüm sürecine tüm paydaşların aktif katılımını sağlamak.
  • Yenilikçilik: Yeni dijital teknolojileri takip etmek ve üniversiteye uyarlamak.
  • Mükemmellik: Dijital dönüşüm faaliyetlerini en yüksek kalitede yürütmek.
  • Güvenlik: Bilgi ve iletişim sistemlerinin güvenliğini sağlamak ve siber güvenliğe önem vermek.
  • Erişilebilirlik: Dijital platformların ve içeriklerin engelli bireyler de dahil olmak üzere tüm paydaşlar tarafından erişilebilir olmasını sağlamak.
  • Etik: Dijital dönüşüm faaliyetlerini etik ilkelere uygun şekilde yürütmek.

Kırklareli Üniversitesi Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.