Geleceğe Açılan Kapı
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Dijital Dönüşüm Ofisi

Klu Türkçe Ve İngilizce Web Sayfaları Bys İçerik Yönetim Sistemi Yetkilileri Bildirme Formu Hk.

20/03/2024 12:56:25 - 20/03/2024 12:56:25 - 102 Okunma
Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Üniversitemizin web sayfalarını düzenleme çalışması başlatılmıştır.


Alınan yeni kararlar ile birlikte Birim Türkçe ve İngilizce web sayfalarının aktif ve senkronize çalışması gerekmektedir.

Bu form ile birimlere ait web sayfalarının Türkçe ve İngilizce versiyonlarının düzenlenmesi ve yönetilmesi için BYS Birim İçerik Yönetim Sistemi yetkililerinin belirlenmesi çalışması yapılmaktadır. 

Bu form doldurulurken dikkat  edilmesi gereken hususlar:

  • Enstitüler, Fakülteler, Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokullarına ait web sayfaları ve bu birimlere ait tüm bölüm/programların web sayfaları ayrı ayrı dikkate alınarak doldurulmalıdır.
  • Bu nedenle, tüm Birim web sayfalarının düzenleme yetkililerinin güncel listesini veya eklemek ya da değişiklik yapmak istenilen yetkililer listesini bu forma doldurulması gerekmektedir.
  • Türkçe ve İngilizce web sayfaları birbirinden bağımsızdır. Bu sebeple Türkçe için ayrı, İngilizce için ayrı yetkili/yetkililer tanımlanmalıdır.
  • Bu çalışmadan sonraki dönemlerde Birim İçerik Yönetim Sistemi yetkilisinin birimden ayrılma durumunda yetkisinin kaldırılması için mutlaka Bilgi İşlem Daire Başkanlığına BYS üzerinden Destek Talep (bys.klu.edu.tr) yapılmalıdır. Aksi durumda sorumluluk birime aittir.


Bu formun 05.04.2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar doldurulması rica olunur.

 

Yetkili Bildirme Formu Bağlantı Adresi ve QR Kodu:

https://forms.office.com/r/6FiEnBHAMb 



Detaylı bilgi ve iletişim için ddo@klu.edu.tr adresi üzerinden veya Dahili: 1055 - 1918 - 1919 üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

https://ddo.klu.edu.tr 

bys içerik yönetim sistemi web sayfaları

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.