Geleceğe Açılan Kapı

Dijital Genç Yapay Zeka Ekosistemi Tanişma Toplantisi Gerçekleştirildi

28/03/2024 12:51:30 - 28/03/2024 12:51:30 - 222 Okunma

Üniversitemiz Dijital Dönüşüm Ofisi bünyesinde Yapay Zeka ve Veri Bilimi Kulübü, Yazılım ve Bilişim Kulübü ve Mobil Uygulama Geliştirme Kulübü öğrencilerinin katılımlarıyla 22 Mart 2024 Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Yapay Zeka Birimi Uzmanlarından Dr. Melike PALSÜ KURT ve Proje Müdürü Dr. Ramazan TERZİ’nin konuşmacı olarak katıldığı Dijital Genç Yapay Zeka Ekosistemi tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı süresinde Dr. Melike PALSÜ KURT " Dijital Genç Yapay Ekosistemi ile Geleceğimizi Şekillendiriyoruz"  ve Dr. Ramazan TERZİ "Yapay Zekanın Gücü: Üretken YZ Dünyasına Giriş" başlıklı eğitimlerini geçekleştirdiler. Eğitimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı Dijittal Dönüşüm Ofisi tarafından öğrencilerimize yönelik ödülllü bilgi yarışması uygulandı. İlk üçe giren öğrencilere saat, kulaklık ve powerbank olmak üzere ilk yirmi beşe giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Konuşmacılara hediyelerinin takdim edilmesi ve  günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle etkinlik sona erdi.

dijital dijitalldönüşüm dijitalgenç yapazeka cbddo

DİJİTAL GENÇ YAPAY ZEKA EKOSİSTEMİ TANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.