Geleceğe Açılan Kapı

Articulate Storyline 360 Canlı Yayın Sergisi Etkinliği

15/04/2024 22:46:43 - 16/04/2024 22:46:43 - 299 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Akademisyenleri için düzenlediğimiz Articulate Storyline 360 Kullanımı ve Proje Üretimi Eğitimimiz tamamlanmıştır. Eğitim serisinde, Rıdvan SAĞLAM hocamızdan Articulate Storyline 360 ile etkileşimli ve sürükleyici eğitsel oyunlar ve ders içerikleri geliştirmeyi öğrendik.

Ve şimdi, sıra keyfini sürmekte... ‍‍

Geliştirdiğimiz eğitsel dijital oyunlarımızı ve etkileşimli ders içeriklerimizi YouTube'da canlı yayın sergisinde sizlere sunmaya hazırız!

Canlı Yayın Bilgileri:

Siz sevgili izleyicilerimiz düzenlediğimiz çevrimiçi sergimiz ile ilham verici fikirler edinin.

Haydi, bu heyecan verici etkinliğe siz de seyirci olun...

*Bu eğitim Trakya Kalkınma Ajansı tarafından "Çevrimiçi Eğitimde İnteraktif İçerik Geliştirmeye Yönelik Articulate Storyline 360 Kullanımı" başlıklı, TR21/23/TD-01/0059 nolu proje kapsamında desteklenmektedir.
*Kırklareli Üniversitesi Dijital İçerik Geliştirme Birimi ve Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü işbirliği ile organize edilmektedir.

articulate stroyline 360 youtube canlı yayın

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.