Dijital Dönüşüm Ofisi

Articulate Storyline 360 Canlı Yayın Sergisi Etkinliğimiz Tamamlandı!

16/04/2024 22:43:55 - 16/04/2024 22:43:55 - 204 Okunma

Akademisyenlerimiz Articulate Storyline 360 ile Yaratıcı Eğitim İçerikleri Üretti!

Dijital Dönüşüm Ofisi'miz tarafından akademisyenlerimize yönelik olarak düzenlenen "Articulate Storyline 360 Yazılımı Kullanımı ve Proje Üretimi Eğitimi" başarıyla tamamlandı. Eğitimde kazandıkları bilgiler ışığında akademisyenlerimiz, birbirinden özgün ve etkileyici eğitsel oyunlar ve etkileşimli ders içerikleri geliştirerek 16 Nisan 2024 tarihinde saat 19:00'da YouTube'da canlı yayın sergisinde sundular.

Sergide sunulan projeler arasında eğlenceli interaktif matematik sınav bilinçlendirme içeriği, sanatsal tablo müzesi oyunu, sürdürülebilir kalkınma hedefleri eğitimi gibi yenilikçi ve yaratıcı çalışmalar yer aldı. Akademisyenlerimiz, bu projelerle izleyicilere farklı konularda keyifli ve bilgilendirici bir şekilde öğrenme deneyimi yaşattılar.

Dijital Dönüşüm Ofisi olarak, akademisyenlerimize göstermiş olduğu emek ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Bu tür eğitimlere ve etkinliklere devam ederek, dijital ortamda eğitim ve öğretimi geliştirmeye katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Projeye katkı sağlayan Öğr. Gör. Adem Mehmet YILDIZ'a, Öğr. Gör. Aslıhan İklim ÇINAR'a, Öğr. Gör. Dr. M.Enes DURMAZ'a, Grafik Tasarımcı Evrim ÇOLAKÇAVDAR'a emeklerinden dolayı ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.

 

Etkinliği Kaçıranlar İçin:

Canlı yayını kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için kayıtlar YouTube kanalımızda: https://www.youtube.com/@klu_ddo

Canlı yayın bağlantı adresi:

https://www.youtube.com/live/uu6xYWJeiGc?si=-4pTHgl6EqBUz0vK&t=5

mevcuttur.

 

*Bu eğitim Trakya Kalkınma Ajansı tarafından "Çevrimiçi Eğitimde İnteraktif İçerik Geliştirmeye Yönelik Articulate Storyline 360 Kullanımı" başlıklı, TR21/23/TD-01/0059 nolu proje kapsamında desteklenmektedir.
*Kırklareli Üniversitesi Dijital İçerik Geliştirme Birimi ve Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü işbirliği ile organize edilmektedir.

articulate storyline canlı yayın youtube klu_ddo

Facebook Twitter Google Plus
Articulate Storyline Canlı Yayın