Dijital Dönüşüm Ofisi
31/07/2024 14:31:45 - 31/07/2024 14:31:45 - 852 Okunma

Genç Mühendislerin Hayali Gerçek Oldu!

Kırklareli Üniversitesi TEKNOFEST Kulübü öğrencileri için unutulmaz bir gün yaşandı! Dijital Dönüşüm Ofisi danışmanlığında kurulan kulübümüz, 12 Haziran'da Türkiye'nin gururu olan Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne konuk oldu.

KLU Teknofest Kulübü üyelerimizden Teknofest yarışmalarına proje geliştiren ve  kulüpte aktif rol oynayan 55 öğrencimize gezi bileti ödül olarak sunuldu.

Öğrencilerimiz, milli teknoloji hamlesinin nabzını yakından tutma fırsatı buldu. Savunma sanayimizin zirvesindeki teknolojileri gözleriyle görerek hayranlıklarını gizleyemediler.

Gezinin en heyecan verici anı ise şüphesiz Sayın Selçuk BAYRAKTAR ile yapılan sohbet oldu. Öğrencilerimizin merakla sorduğu sorulara verdiği samimi cevaplarla genç mühendis adaylarına büyük ilham oldu.

Bu gezi, öğrencilerimizin geleceğe daha umutla bakmalarını sağladı. Kim bilir, belki de aramızdan bir sonraki Selçuk Bayraktar çıkacak!

Gezi sonunda BAYKAR'ın muhteşem hediyeleriyle öğrencilerimiz Kırklareli'ne uğurlandılar. Cömert ve nazik tutumları için T3 Vakfı ve BAYKAR ailesine teşekkür ederiz.
 

Gezi Milli Teknoloji DDO

Facebook Twitter Google Plus
Baykar Gezisi
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi