30/09/2024 19:43:59 - 30/09/2024 19:43:59 - 388 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi ve İletişim Güvenliği Koordinatörlüğü olarak, "Güncel Gelişmeler Işığında KVKK'ya Akademik Bir Bakış" başlıklı bir webinar düzenliyoruz. Üniversitemiz akademik personellerine ve öğrencilerine yönelik bu etkinlik, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun (KVKK) güncel gelişmelerle nasıl şekillendiğine ve uygulama alanlarına akademik bir perspektifle ışık tutmayı hedefliyor.

Etkinlik kapsamında ele alınacak ana başlıklar:

• KVKK'nın kapsamı nedir?
  • Kişisel verilerin işlenmesinde nelere dikkat edilmelidir?
  • KVKK'da yapılan değişiklikler ne getirmektedir?

Moderatör ve Davetli Konuşmacılar:

• Program Moderatörü: Dr. Öğr. Üyesi Rifat CANKAT, Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi
  • Davetli Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Osman Gazi GÜÇLÜTÜRK, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi
  • Davetli Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Onur Emre KONURALP, Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Neden Katılmalısınız?

KVKK, dijital çağın getirdiği veri güvenliği sorunlarına karşı alınan en önemli yasal düzenlemelerden biridir. Webinarımızda, bu önemli yasa ile ilgili en güncel gelişmeleri ve değişiklikleri akademik bir bakış açısıyla ele alacağız. Ayrıca, kişisel verilerin korunması ve işlenmesi konularında dikkat edilmesi gereken pratik bilgileri paylaşacağız.

Canlı Yayın Bilgileri:

Microsoft Teams toplantımıza katılarak değerli öğretim üyelerine varsa sorularınızı yöneltebilir ayrıca katkıda bulunabilirsiniz. MS Teams toplantısına linki tıklayarak veya QR kodunu taratarak katılabilirsiniz.

KVKK'ya dair akademik bir perspektifle ele alacağımız önemli etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

KVKK bilgi ve iletişim güvenliği ddo

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü